Een goede ontspanningsmassage voor je rug, nek en schouders of voeten brengt je lichaam tot rust en helpt je je spieren en gedachten letterlijk te ontspannen. Je gaat uit je hoofd en in je lijf, letterlijk. Naast een opleiding klassieke massage heb ik ook een aantekening massage bij fibromyalgie, zodat je voor deze specifieke massagebehandeling ook bij mij terecht kunt. Onderstaand lees je meer over de verschillende massages die ik aanbied; een erotische massage behoort nadrukkelijk niet tot de mogelijkheden.

Wil je graag meerdere keren voor één en dezelfde massage bij mij komen, dan kun je ook een 5- of 10-rittenkaart kopen. Met een 5-rittenkaart krijg je 5% korting op het totaalbedrag; een 10-rittenkaart geeft 10% korting. Restitutie op een rittenkaart is helaas niet mogelijk. De tarieven voor de verschillende massages staan hieronder genoemd.

Fibromyalgie massage

Heb je fibromyalgiepijn? Dan kan een fibromyalgiemassage op langere termijn uitkomst bieden. Deze massages hebben een cumulatief effect, waardoor het effect op langere termijn merkbaar is. Hoe langer je doorgaat, hoe meer resultaat je ondervindt. In het begin is elke week één massage vaak al voldoende; daarna kan dit worden afgebouwd naar twee keer per maand. Een snelle oplossing of behandeling is er helaas niet.

Prijs: vanaf 30 minuten €45,- langer is mogelijk.

Meer info

Fibromyalgie cuppingmassage

Heb je fibromyalgiepijn, maar is een klassieke massage te pijnlijk? Dan is een massage met cupping een goed alternatief. Hierbij zet ik cups op de pijnplek en door deze cups vervolgens vacuüm te trekken, worden verklevingen en spierknopen als het ware naar het huidoppervlak gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Ook wordt hierdoor de doorbloeding gestimuleerd en worden afvalstoffen vrijgemaakt en afgevoerd. Dit gebeurt zonder dat er veel druk wordt toegepast. Bij een cuppingmassage is het belangrijk om te kijken hoe het lichaam op het cuppen reageert en daarom bouwen we deze behandeling (in tijd) langzaam op.

Prijs: vanaf 30 minuten €45,- langer is mogelijk.

Meer info

Rugmassage

Bij deze klassieke massage van de rug gebruik ik verschillende massagetechnieken. Tijdens de ontspannende massage verbetert de doorbloeding van de spieren waardoor ze soepel(er) worden en blijven. Ideaal voor als je stijve of gespannen (rug)spieren hebt of wanneer je je gespannen voelt.

Ook wanneer je geen klachten ervaart is dit een hele fijne ontspannende massage.

Prijs: vanaf 30 minuten €45,- 

Andere tijden zijn mogelijk.

Afspraak maken

Schouder/nek massage

Heb je last van je nek of schouders omdat je spieren stijf zijn, dan brengt een ontspannende schouder-/nekmassage verlichting. Met behulp van verschillende massagetechnieken masseer ik de stijve of gespannen spieren in je nek en schouders. Hierdoor verbetert de doorbloeding van je spieren waardoor ze soepel(er) worden en blijven. Een ideale massage bij stijve spieren en nek- of schouderklachten of wanneer je je gespannen voelt.

Prijs: vanaf 30 minuten €45,- langer is mogelijk.

Afspraak maken

Voetmassage

Tijdens een voetmassage masseer ik je voeten en een deel van je onderbenen en je zult merken dat tijdens deze massage je hele lichaam ontspant. Door verschillende massagetechnieken toe te passen, wordt de doorbloeding optimaal gestimuleerd. Hierbij maak ik gebruik van een 100% natuurlijke massageolie en na afloop verzorg ik je voeten met een speciale voetencrème. Ben je nieuwsgierig naar het effect van een voetmassage op je hele lijf, maak dan eens een afspraak.

Een aanrader voor iedereen die op een laagdrempelige manier kennis wil maken met (voet)massage.

Prijs: vanaf 30 minuten €45,-

Afspraak maken

Moxa-lamp behandeling

Een Moxa-lamp is een elektromagnetische lamp die een diepe werking heeft op de spieren in je lichaam. De lamp bestaat uit een ronde plaat die bekleed is met 33 essentiële mineralen. Bij het inschakelen van de Moxa-lamp wordt de mineraalplaat door de ingebouwde spiralen verwarmd die vervolgens een weldadige warmte afgeven. Deze warmte voelt niet alleen prettig, maar heeft ook een heilzaam effect: pijnklachten nemen af en je stofwisseling en bloedcirculatie verbeteren. Hiermee is de werking van deze lamp niet te vergelijken met bijvoorbeeld een gewone infraroodlamp, andere warmte producerende apparaten of saunagebruik die allemaal een minder diep effect hebben.

Het gebruik van een Moxa-lamp kan onder andere bij de volgende klachten toegepast worden: krampen

hoofdpijn, circulatiestoornissen (bijvoorbeeld winterhanden en -voeten), spijsverteringsproblemen, darmklachten, huidklachten, (chronische) pijnklachten, gewrichtspijn, schouderklachten (bijvoorbeeld Frozen shoulder) en reumatische aandoeningen. Daarnaast helpt het gebruik van een Moxa-lamp bij het herstel of de nabehandeling van botbreuken en verhoogt het je algehele weerstand en immuniteit.

Door de weldadige warmte kom je heerlijk tot rust en heb je een moment voor jezelf waarin je lichaam herstelt en zich weer kan opladen. Een behandeling met de Moxa-lamp kan daarnaast ook gecombineerd worden met andere behandelingen zoals massages of ademcoaching. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met mij op; ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Als afzonderlijke behandeling van 30 minuten: € 15,-. Als onderdeel van een andere behandeling: inbegrepen bij de prijs van de behandeling vanaf 45 minuten.

Meer info