Mijn naam is Suzanne Snijder

Mijn leven tot dusver heb ik in dienst gesteld van het ‘helpen’ van mensen, zowel privé als op werkgebied. Dit kan je natuurlijk op allerlei manieren doen. Zo begon ik in mijn jonge jaren in winkels om later een switch te maken naar de zorg. Ik begon als leerling en ben door gaan leren tot Algemeen Verpleegkundige. Na een periode van veel stress en fysieke klachten kwam ik jaren geleden in aanraking met lichaamswerk. Dat hield in ademcoaching, NLP, massage maar ook fysiotherapie en cesartherapie. Na mijn eerste kennismaking met ademcoaching was ik gelijk laaiend enthousiast over wat je daar allemaal mee kan doen. Door ‘simpelweg’ te ademen kwam er ruimte! Ruimte in mijn hoofd maar ook zeker in mijn lichaam. Er kwam ruimte voor zelfkennis, -ontwikkeling en -vertrouwen. Samen met de ondersteunende massages ging mijn lichaam weer doen wat ik wilde en kreeg ik controle. Er kwam weer balans. Ik besloot om mijn enthousiasme in te zetten en de Holistic Breathing ademcoach opleiding te gaan doen. Ook ben ik in opleiding gegaan tot allround masseuse en zal me op beide vlakken verder blijven ontwikkelen om zo goed mogelijk in te spelen op wat er binnen de praktijk gevraagd wordt. Ademcoaching zet ik ook in voor fysieke klachten waarbij soms eerst een start wordt gemaakt met massages. Zo went het lichaam alvast aan aanraken, loslaten en ontspanning.  Bliss Apeldoorn is ontstaan door en voor mensen met klachten op gebied van stress, fibromyalgie en overbelasting. Als praktijk wil ik graag hen ondersteunen op individueel vlak maar ook in groepsverband of bij bedrijven.

Direct contact